Rólunk

rólunk

A Barastone csapat értékei,

Motiváltság

Stabilitás

Innováció

Komplexitás

Lojalitás

Tudás

Sokoldalúság

A BaraStone csapatát a természetes anyagok iránti tisztelet és szeretet vezérli. Kiemelt figyelmet fordítunk a feldolgozásra kerülő kő alapanyagok minőségére, melyeket számos ország bányáiból válogatunk össze. A kőiparban eltöltött több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek segítik a BaraStone által előállított termékek kiváló minőségét és igényes kivitelezését.
Számunkra fontos szempont az egyéni igények megvalósítása az általunk tervezett és gyártott kandallók, kőburkolatok, pultok, kemencék, stb. területén. Cégünk termékei a nemzetközi piacon is folyamatosan jelen vannak, így nem csak a hazai hanem a külföldi trendek, igények, visszajelzései alapján tervezzük meg termékeinket.
Célunk az együtt gondolkodás, az egyedi igényeknek megfelelően a legjobb megoldást válasszuk és valósítsuk meg mind a kivitelezés, mind a design területén. Az eredményes közös munkát segítik elő az igény esetén általunk készített 3D-ben vizualizált tervrajzok is. Mert az eredményes kivitelezés az átgondolt tervezésben rejlik!
Így válik egy házból otthon, egy telekből kert…