Kerámia

previous arrow
next arrow
Slider

Kerámia

A kerámia munkalapok egyre népszerűbbek a konyhában és fürdőszobában is a rendkívül praktikus tulajdonságai miatt. Ipari gyártású termék, amely nagyon magas hőmérsékleten égetett agyagból készül. A kerámia elég tartós ahhoz, hogy ellenálljon a legélénkebb napi terhelésnek, ami a modern élettel jár. A porcelán ellenáll a penésznek és a baktériumoknak, így higiénikus megoldást kínál a nedves és nyirkos környezetben, például a konyhában és a fürdőszobában. A víz nem károsítja az anyagot, és könnyen törölhető.

Karc és folt álló, szükség esetén az étel közvetlenül a felületen előállítható (bár a megfelelő vágódeszka ajánlott tartozék), és a kiömlések – még a vegyszerekből, például fehérítőből is – egyszerűen eltörölhetők, anélkül, hogy kárt okoznának.

Nincs szükség erős vegyszerekre, vagy impregnáló szerre, hogy kerámia pultja vagy munkalapja olyan jól nézzen ki, mint új korában. Egy tiszta, puha rongy és normál konyhai vagy fürdőszobai tisztító több mint elegendő.

Nem csak munkalap! 6 mm-es vastagságban is kapható kerámia ideális hátfalnak, beltéri és kültéri falburkolatokhoz, valamint padlóburkolatokhoz is használható. Alacsony 0,2% -nál kisebb vízfelvételi arányának köszönhetően ellenáll a fagynak és a jégnek. Felülete és színe ellenáll az UV sugárzásnak, még akkor is, ha közvetlen napsütésnek van kitéve.

Több beszállítótól akár 160*320 cm-es méretben is alkalmazható!

Emil Group:

 

Cosentino: