Kandalló


Kandalló


A kandallók esztétikai megjelenésével és az alkalmazott tűzterekkel kapcsolatban folyamatos fejlesztésekkel találkozhatunk, ám egy dolog mégsem változik: a kandallók tűzének látványa, fénye, melege természetes harmóniát áraszt. Ez a kandallók nyújtotta élmény teheti meghitté az otthont, amelyhez többféle stílusban kínáljuk kandallóinkat.

Modern: A 20. században kialakult letisztult, minimalista mértani formákat alkalmazó modern építészeti stílus napjainkban egyre népszerűbb. A modern stílusjegyek nemcsak az épületeken mutatkozhatnak meg, hanem a lakberendezésben is, sajátos harmóniát és nyugalmat árasztva. A modern stílus a semleges színek, a megtervezett terekhez tökéletesen idomuló tárgyak és mértani formák világa. A modern kandalló jellemzői a letisztult, egyszerű vonalvezetés, a környezetéhez illeszkedő anyaghasználat.

Rusztikus: A rusztikus stílus kedvelt lakberendezési forma. A stílus elengedhetetlen hozzávalói a természetes anyagok, mint például a burkolatok téglából, mészkőből vagy fából készítve, fagerendák és természetesen a kőkandalló. Az erre a stílusra jellemző pasztell színeket a kandalló melege kelti igazán életre.

Angol: Egy angol nappali elengedhetetlen kelléke a kandalló, ami nemcsak mint kellék van jelen, hanem a stílus legfőbb térszervező eleme is egyben. Az angol stílusú kandalló diszkrét luxust takar. Az egyszerűtől a részlet gazdag díszes megjelenésűig széles a skála, ám ami azonos bennük az a finom elegancia, ami árad belőlük.

Modern:
Rusztikus: